Τμήμα Εκμάθησης

ΚΟΞ

Στο τμήμα εκμάθησης, οι προπονήσεις του οποίου πραγματοποιούνται στη μικρή πισίνα και στο οποίο εντάσσονται οι ηλικίες από 3,5 ετών και άνω, τα παιδιά μαθαίνουν να κινούνται με ασφάλεια στο νερό, να κάνουν αναπνοές, να επιπλέουν, να βουτάνε και να εκτελούν τις βασικές κινήσεις ποδιών και χεριών. Όλα αυτά με πολύ ευχάριστη διάθεση, παίζοντας, διασκεδάζοντας αλλά και μαθαίνοντας να εκτελούν τις διάφορες δεξιότητες σύμφωνα με τις υποδείξεις των προπονητών!

Είναι η εισαγωγή των μικρών παιδιών, από την ηλικία των 3,5 ετών, στο μαγικό κόσμο της κολύμβησης! Παιχνίδι ευχάριστο, διαδραστικό και εκπαιδευτικό… Πολύ παιχνίδι για την ευχάριστη εκμάθηση κολύμβησης!

Τα μαθήματα γίνονται στη μικρή πισίνα εκμάθησης με την αναγνωρισμένη ομάδα των προπονητών του Ομίλου! Η ασφάλεια των παιδιών είναι πάντα πρωταρχικό μέλημα!

Η εκμάθηση σωστών δεξιοτήτων κολύμβησης όπως η επίπλευση, οι αναπνοές, οι κινήσεις ποδιών και χεριών, γίνονται με πρόγραμμα και τη συνεχή επίβλεψη των προπονητών του Ομίλου!

Στόχος είναι τα παιδιά να μάθουν να κολυμπούν σωστά και με ασφάλεια, να αγαπήσουν το άθλημα της κολύμβησης και να περάσουν στα επόμενα επίπεδα σύμφωνα με τον ενδεδειγμένο ρυθμό εξέλιξής τους!

Παράλληλα τα οφέλη στην ψυχοσύνθεση των παιδιών είναι πολλά μέσα από την κοινωνικοποίηση, τη συμμετοχή σε οργανωμένο μάθημα, τις φιλίες και φυσικά το παιχνίδι!

Αυστηρή τήρηση της ιδανικής αναλογίας παιδιών – προπονητών!

Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης
Τσιμισκή & πάροδος Τρικούπη 1
Τηλέφωνα επικοινωνίας
6944-317172 & 6932-445518